Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

     
Αγαπητοί μας Συγχωριανοί και Φίλοι, 

     Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην νέα Πολιτιστική προσπάθεια, που έχουμε ξεκινήσει με την μορφή Συλλόγου, που εμπνευσμένο από το όμορφο τραγούδι της περιοχής μας, ονομάζουμε «Η Πεσσαδιάνα». 


     Σκοπός της νέας αυτής προσπάθειας είναι να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί , γιατί μόνο τότε θα έχει επιτυχία, την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής μας, συνδυάζοντας όλες τις προσπάθειες, που έχουν κατά το παρελθόν εκφραστεί από αξιόλογους και αγαπημένους συγχωριανούς μας. 


     Κεντρικός στόχος και σκοπός του Συλλόγου μας είναι να αναδείξουμε την πλούσια πολιτιστική παράδοση του τόπου μας και κατ’επέκταση μέσα από τις διάφορες θεσμικές διαδικασίες έκφρασης να αποδώσουμε αυτό που χρωστάμε στα παιδιά μας, που δεν είναι άλλο από την υπερηφάνεια να είναι κανείς κάτοικος ή επισκέπτης στα πανέμορφα χωριά των Κουντουράτων, Δοριζάτων και Πεσσάδας.

     Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας αποτελεί την εγγύηση, ότι ο Σύλλογος μας διαμορφώνει το επόμενο βήμα πολιτισμού ως μοναδική έννοια που στηρίζουμε την ποιότητα της ζωής μας αλλά και τα όνειρα μας για την επόμενη γενιά.

     Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένουμε την συμμετοχή σας, σκέψεις και ιδέες σας για την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας, που μέσω της διαρκούς συνεργασίας μας προσδοκούμε μόνο ένα «λιθαράκι πολιτισμού» να προσθέσουμε στο τοίχος της ευγένειας, της δημιουργίας, της τέχνης και της επικοινωνίας, που έχτισαν και μας παρέδωσαν με επιτυχία και σεβασμό οι πρόγονοι μας.
Με εκτίμηση,

     Τα μέλη του προσωρινού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *